Parasta palvelua mantereella ja saaristossa
Tutustu referensseihimme

Rannan ruoppaus pitkällä kokemuksella

Rannan ruoppaus meiltä ammattitaidolla, ELY-keskuksen säännöksillä ja pitkällä kokemuksella. Teemme ruoppaustöitä yksityisille, kunnille ja muille toimijoille Länsi-Uudenmaan alueella. Pistetään siis kunnan uimaranta, mökkiranta tai mikä tahansa muu ranta kuntoon. Meiltä ruoppaus ja rannan kunnostus ammattitaidolla!

Meiltä löytyy osaamista, kokemusta ja kalustoa pieniä ja suuria rantojen ruoppauksia varten. Teemme ruoppaustöitä rantoja pitkin ja sisäjärvillä. Meillä on käytössämme erilaisia koneita, joilla kaivuu onnistuu esimerkiksi lautalta tai kelluvalla ponttoonikaivinkoneella. Tarjoamme rannan ruoppausta Länsi-Uusimaalla, joka kattaa Espoon, Kirkkonummen, Siuntion, Lohjan, Inkoon, Raaseporin ja Hangon. Kartoitus on ilmaista, joten ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous, niin katsotaan hinta kuntoon!

Jokainen kohde on erilainen, joten huolellinen suunnittelu on aina tärkeää. Rannan ruoppauksen hintaan vaikuttaa myös se, miten huolellisesti ja aikaa säästävästi työ on suunniteltu. Ruoppaamisen suunnittelu on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen töiden aloittamista, sillä työt voidaan suorittaa vain syyskuun alusta huhtikuun loppuun. Jos siis aikoo saada rannan kuntoon seuraavaksi kesäksi, kannattaa projekti käynnistää viimeistään syksyllä. Lue lisää ympäristö.fi sivuilta.

Rannan ruoppaus hinta

Rannan ruoppauksen hinta muodostuu ruopattavan alueen laajuudesta, läjitykseen liittyvistä asioista sekä tarvittavasta kalustosta. Esimerkiksi alle 500 m3:n alueen ruoppaus, jossa ruoppausmassat voidaan läjittää omalle tontille tai käsitellä muutoin hyvien kulkuyhteyksien päässä, maksaa noin 8 000 – 15 000 € (sis. alv).

Rannan ruoppaus synnyttää aina ruoppausmassaa, joka täytyy käsitellä asianmukaisesti. Jos ruoppausmassoja täytyy kuljettaa kauemmas esimerkiksi vesiteitse, rannan ruoppauksen hinta nousee. Läjitettävän ruoppausmassan kuutiomäärä vaikuttaa myös kokonaishintaan. Lisäksi ruoppausalueen sijainnilla on oma vaikutuksensa rannan ruoppauksen hintaan, jos ruoppausalue on kaukana rannasta, tarvitaan paikan päälle myös enemmän kalustoa.

Rannan ruoppauksen hinta riippuu siis pitkälti ruopattavan alueen laajuudesta mutta myös logistiikalla on merkitystä. Ruoppauksen hintaa kannattaa tiedustella ammattilaiselta. Kysyminen ei maksa mitään, joten voit ottaa yhteyttä milloin vain!

Asiakkaamme kokemus 

”Ostin vapaa-ajan asunnon viime syksynä ja halusin ruoppauttaa rannan, jotta siihen olisi helpompi saapua veneellä. Löysin J-E Holmbergin netin kautta. Soitin yritykseen ja samalla selvisi, että he voisivat hoitaa myös jätevesijärjestelmän päivittämisen sekä pihatien leventämisen. Jan-Erik tuli paikan päälle ja tapaaminen vakuutti minut heti: tiesin, että kyseessä on oikea ja ammattitaitoinen toimija. Lisäksi oli hienoa tukea paikallista ammattilaista, sillä paikallistuntemus helpottaa viranomaisten kanssa asiointia.

Arvostan etenkin sitä, että projektiin perehdyttiin hyvin ja suunnitelmat tehtiin tarkasti. Minulla oli koko ajan selkeä käsitys siitä, mitä tullaan tekemään ja missä vaiheessa projekti on. Henkilökohtainen, kasvokkain tapahtuva kontaktointi lisäsi luottamusta merkittävästi. Lopulta projekti oli valmis vain viikossa. Tänä keväänä tehdään vielä viimeistelymaisemointia, kun lumet sulavat.”

Tommi Holmström

Rannan ruoppaus, suunnittelu ja lupahakemukset

Työn teettäjä (kiinteistön omistaja) on vastuussa kaikista luvista, joita työhön liittyy. Sen vuoksi kannattaa aina kääntyä ammattilaisten puoleen.

Me teemme myös suunnitelman rannan ruoppauksista, ja hoidamme tarvittaessa ilmoitukset ja lupahakemukset asiakkaan puolesta. Voimme hoitaa myös viranomaisyhteydet. Kaikista ruoppaushankkeista on tehtävä ilmoitus ELY-keskukseen vähintään 30 vuorokautta ennen töiden aloittamista.

Suurempi rannan ruoppaus vaatii luvan aluehallintovirastolta ja mahdollisesti myös kunnalta. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi ne, joissa poistettava ruoppausmassa on yli 500m3 tai jos rantaviivaa halutaan merkittävästi muuttaa.

Rannan ruoppaus kannattaa suorittaa, kun haluat parantaa rannan kuntoa. Laadukkaat rannan ruoppaukset kannattaa tilata meiltä, koska käytössämme on laaja ammattitaito sekä erinomaiset laitteet.
Rannan ruoppaukset JE.Holmbergilta ammattitaidolla ja varmalla otteella. Rannan ruoppaus on kannattava toimenpide, kun haluat parantaa rannan viihtyisyyttä. Rannan ruoppaukset on hyvä tilata osaavalta ammattilaiselta.

Tilaa rannan ruoppaus ajoissa

Ruoppaus tarkoittaa maa-ainesten ja lietteen koneellista poistamista vesialueen pohjasta. Ympäristösyistä ruoppaustöitä ei saa tehdä touko-elokuu-välisenä aikana muuta kuin poikkeustapauksissa. Sen vuoksi on hyvä olla ajoissa liikenteessä. Hoidamme ruoppaukset alusta loppuun ja annamme kattavan arvion rannan ruoppauksen hinnasta.

Näin rannan ruoppaus tilataan

 • Soita, ota yhteyttä sähköpostitse tai täyttämällä alla oleva lomake
 • Kerro kohteen sijainti (karttalinkki mukaan)
 • Kerro tarpeistasi ja toiveistasi
 • Jätä yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut
 • Tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille
 • Laadimme kartoituksen pohjalta tarjouksen/kustannusarvion
 • Ruoppaamme aikavälillä 1.9.-30.4.

Tilaa rannan ruoppaus J-E Holmbergilta. Ota yhteyttä ja pyydä hintaa, niin tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille. Me laitamme kuntoon niin kuntien, yritysten kuin yksityistenkin rannat, olipa kyseessä pieni mökkiranta tai suuri julkinen uimaranta. Rannan ruoppaus parantaa aina rannan mukavuutta.

Meiltä onnistuu rannan ruoppaus Länsi-Uusimaalla mukaan lukien Hanko, Inkoo, Karkkila, Vihti, Lohja, Raasepori, Kirkkonummi, Espoo ja Siuntio ja koko saariston alue. Toimimme aina asiakkaan tarpeita kuunnellen ja viranomaisten ohjeita noudattaen. Voit siis olla turvallisin mielin, kun hoidat rannan ruoppaukset kanssamme! Soita tai laita sähköpostia.

Pyydä tarjous rannan ruoppauksesta

Ota yhteyttä ja kysy rannan ruoppauksen hintaa, niin tulemme kartoituskäynnille. Rannan ruoppaukset hoituvat meidän avullamme helposti ja vaivatta!

  J-E Holmberg Oy Ab käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojaselosteesta »  Voit liittää mukaan kuvan / kuvia kohteesta tai kuvakaappauksen kartasta, jonne kohde on merkitty:  Onko lähellä läjityspaikka?

  Ruoppaus, vesi- tai maanrakennus, kuljetukset vai suurempi kokonaisuus?

  Ota yhteyttä, niin mietitään miten voimme sinua tai yritystäsi auttaa.

  Ota yhteyttä

  Luottoluokitus logo

  J-E Holmberg Oy Ab
  Espingintie 77a
  10270 Barösund, FINLAND

  Copyright © 2024 J-E Holmberg Oy Ab

  Ota yhteyttä