Parasta palvelua mantereella ja saaristossa
Tutustu referensseihimme

Kiinteä laituri jokaiseen tarpeeseen

Kiinteä laituri, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Käymme ilmaisella kartoituskäynnillä ja teemme budjettisi ja tarpeidesi pohjalta tarjouksen. J-E Holmberg on luotettava toimija Länsi-Uudenmaan alueella. Meiltä kiinteä laituri ammattitaidolla ja hyvällä hinta-laatusuhteella!

Toteutamme laadukkaan ja juuri sinun toiveitasi vastaavan kiinteän laiturin ja laiturikokonaisuudet avaimet käteen -periaatteella. Meillä on laaja kattaus kiinteitä laituriratkaisuita, jotka sopivat erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin. Teemme yhteistyötä muun muassa Suomen Laiturikaupan kanssa, minkä ansiosta meiltä löytyy paras kiinteä laituri jokaiseen tarpeeseen!

Kiinteä laituri voidaan toteuttaa

 • Puu- tai teräspaalurakenteella
 • Kelluvilla ponttooniosilla
 • Täytetyillä arkkurakenteilla
 • Kyllästetyllä puuverhouksella
 • Vinyyliponttireunalla
 • Kivi- tai betonitäytettyinä
 • Lisävarusteilla (uimatikkaat ym.)

Kiinteä laituri hinta

Kiinteän laiturin hintaan vaikuttavat muun muassa laiturin koko sekä kohteen sijainti. Yksinkertaisen 2 x 4 metrisen kiinteän laiturin hinta asennettuna on alkaen 5 000 € (sis. alv). 

Yleensä kiinteän laiturin rakennuksen yhteydessä tehdään myös rannan ruoppaustöitä sekä hiekkarantaa. Nämä toimet nostavat kokonaishintaa. Lopullisen hinta-arvion saat, kun käymme paikan päällä arvioimassa tilanteen ja etsimme kohteeseen sopivan kiinteän laiturin. Meiltä saat myös kelluvat laiturit ja muut yksilölliset ratkaisut.

Kiinteän laiturin toteutus

Käymme kartoituskäynnillä, jotta näemme paikan kunnolla ja saamme käsityksen asiakkaamme tarpeista ja toiveista. Haluamme kokonaiskuvan siitä, millaiseen käyttöön laituri tulee, jotta pystymme määrittelemään oikean laituriratkaisun.

Kiinteä laiturin rakentaminen voi onnistua jopa viikossa, jos paikka on hyvä eikä vaadi lisätöitä. Jos rakennetaan isompi laituri tai jos rannassa täytyy tehdä esimerkiksi ruoppaustöitä, rakennusaika on huomattavasti pidempi. Tämä kannattaa ottaa huomioon, kun ryhtyy suunnittelemaan kiinteän laiturin rakentamista.

Kannattaa muistaa, että hyvä suunnittelu on puolet työstä! Kannattaa siis olla ajoissa liikenteessä ja ottaa meihin yhteyttä, niin pääsemme paikan päälle katsomaan ja arvioimaan tilanteen.

Laiturin tilaaminen

Kiinteä laituri on tarkoitettu pysyväksi osaksi rantaa, joten se kannattaa tehdä kerralla huolella. J-E Holmberg toteuttaa kaikki laituriratkaisut kokemuksella ja ammattitaidolla. Saat samalta toimijalta myös rannan ruoppauksen ja muut vesirakentamiseen liittyvät työt.

Kannattaa muistaa, että jos kiinteän laiturin rakentaminen vaatii ruoppaustöitä, niitä voidaan ELY-keskuksen määräysten mukaan suorittaa vain syyskuun alusta huhtikuun loppuun. Se tarkoittaa sitä, että laituria ei voida välttämättä rakentaa kovin lyhyellä varoitusajalla. Sen vuoksi on hyvä olla hyvissä ajoin liikenteessä!

Näin tilaat kiinteän laiturin:

 • Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella
 • Ilmoita kohteen sijainti (karttalinkki mukaan)
 • Kerro tarpeestasi mahdollisimman kattavasti
 • Jätä meille yhteystietosi
 • Tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille muutaman viikon sisällä
 • Laadimme tarjouksen/kustannusarvion
 • Rakennamme kiinteän laiturin toiveidesi mukaan

Tilaa kiinteä laituri J-E Holmbergilta. Päätoimialuettamme on Länsi-Uusimaa mukaan lukien Hanko, Inkoo, Karkkila, Vihti, Lohja, Raasepori, Kirkkonummi, Espoo ja Siuntio ja koko saariston alue. Meiltä asennus ja rakentaminen rantaan halutessasi avaimet käteen -palveluna. Ota yhteyttä, kysy hintaa ja pyydä tarjous!

Me takaamme luotettavan ja ammattimaisen palvelun, sillä kuuntelemme aina asiakkaamme toiveita ja toimimme viranomaisten ohjeiden mukaan. Voit siis olla kanssamme turvallisin mielin. Soita tai laita meille sähköpostia, niin tulemme katsomaan kohdetta paikan päälle!

Pyydä tarjous kiinteästä laiturista

Pyydä tarjous, niin tulemme katsomaan kohdetta paikan päälle.

  J-E Holmberg Oy Ab käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojaselosteesta »  Voit liittää mukaan kuvan / kuvia kohteesta tai kuvakaappauksen kartasta, jonne kohde on merkitty:  Ruoppaus, vesi- tai maanrakennus, kuljetukset vai suurempi kokonaisuus?

  Ota yhteyttä, niin mietitään miten voimme sinua tai yritystäsi auttaa.

  Ota yhteyttä

  Luottoluokitus logo

  J-E Holmberg Oy Ab
  Espingintie 77a
  10270 Barösund, FINLAND

  Copyright © 2024 J-E Holmberg Oy Ab

  Ota yhteyttä