Parasta palvelua mantereella ja saaristossa
Tutustu referensseihimme

Saaristokuljetus tarpeesi mukaan

Tarjoamme joustavat saaristokuljetukset Länsi-Uudenmaan rannikolla saariston kiinteistönomistajille ja saaristossa urakoiville rakennusliikkeille. Toimitamme esimerkiksi rakennusmateriaalit, työkoneet, siirtolavat ja laiturit vesireittejä pitkin suoraan työmaalle sovittuna ajankohtana. Meiltä onnistuvat samalla kertaa myös laitureiden ketjunvaihdot, poijujen asennukset ja muut laiturityöt.

Mitä saaristokuljetus maksaa?

Saaristokuljetus veloitetaan tuntihinnalla. Meillä ei ole säännöllistä reittiajoa, mutta pyrimme suunnittelemaan reitit ja aikatauluttamaan lauttakuljetukset siten, että voimme hoitaa useita kohteita samalla kertaa, jolloin kustannukset saadaan pysymään kohtuullisena. Lautan kotisatama on Barösundissa, Inkoossa.

Teemme lauttakuljetuksia Länsi-Uudenmaan rannikolla, kuten Inkoon, Raaseporin ja Kirkkonummen  saaristossa. Palvelemme mökkiläisiä ja muita saariston kiinteistönomistajia sekä rakennusliikkeitä, jotka työskentelevät saaristossa. 

Meiltä myös muut palvelut samalla kertaa

Saaristossa rakentaminen vaatii suunnittelua ja aikataulusta. Meidän kauttamme saat saaristokuljetuksen lisäksi myös muut palvelut kätevästi samalla kertaa, mikä helpottaa rakentamista huomattavasti. 

Toteutamme pitkällä kokemuksella esimerkiksi rantautumispaikat, hiekkarannat, rannan ruoppaukset ja erilaiset laituriratkaisut. Tämän lisäksi teemme esimerkiksi kiinteistöjen perustuskaivuut ja viemäröintejä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat hoitaa monta asiaa yhdellä kertaa!

Palvelumme

 • Rakennusmateriaalien, työkoneiden, laitureiden, maa-ainesten ym. kuljetukset saaristossa
 • Siirtolavojen lauttakuljetus (tuonti ja nouto)
 • Muun romun (esim. metalliromun) nouto ja kuljetus vastaanottopaikkaan
 • Tavaran vastaanotto- ja varastointipalvelu ennen lauttakuljetusta
 • Laitureiden asennus- ja kunnostustyöt
 • Maanrakennus-, viemäröinti- ja rannanmuokkaustyöt
 • Jätevesisäiliöiden tyhjennykset saaristossa

Varastointipalvelu

Voimme myös vastaanottaa ja varastoida saaristokuljetusta odottavia asiakkaiden tilauksia, kuten kodinkoneita, rakennustavaraa ja muita tarvikkeita. Kun kuljetuksesta on sovittu, voit tilata tarvikkeet suoraan toimipisteeseemme, jossa otamme ne vastaan ja varastoimme tarvittavaksi ajaksi. Tämän jälkeen toimitamme ne lauttakuljetuksena kohteeseen sovitun aikataulun mukaan. 

Jotta tavaran käsittely on tehokasta ja turvallista, tavaroiden tulee olla kuormattuna kuormalavalle. Käsin käsittely lisää kustannuksia ja nostaa vahinkojen riskiä. Voimme vastaanottaa ja varastoida tavaroita useammasta toimittajista ja sitten kuljettaa isompi määrä kerralla jolloin lauttakuljetus on mahdollisimman kustannustehokas.

Lautan tiedot

Saaristokuljetuksiin tarkoitettu lauttamme on 5,5m leveä ja 15 m pitkä ja kantokyky on noin 30t. Se on varustettu nosturilla, joka pystyy nostamaan tuhat kiloa noin 10 metriä rantaviivasta ylöspäin. Mikäli rakennustavarat täytyy saada ylemmäs saareen, kuten rakennuspaikan viereen, meiltä löytyy tarvittava kalusto. Ota meihin yhteyttä ja kerro kohteestasi, me hoidamme kuljetukset saaristossa jokaisen tarpeen mukaan.

Näin sovit lauttakuljetuksen tai varastoinnin

Jos etsit luotettavaa saaristokuljetusta, ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella. Kerro meille koordinaattien, Google Mapsin karttapalvelun tai muun menetelmän avulla kiinteistön tarkka sijainti. Jos etsit lauttakuljetusta esimerkiksi rakennusmateriaaleille, kerro mistä tavarasta on kyse ja arvio tavaran määrästä. Kerro myös, jos haluat tarjouksen muista palveluistamme. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Pyydä tarjous lauttakuljetuksesta

  J-E Holmberg Oy Ab käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojaselosteesta »  Voit liittää mukaan kuvan / kuvia kohteesta tai kuvakaappauksen kartasta, jonne kohde on merkitty:  Ruoppaus, vesi- tai maanrakennus, kuljetukset vai suurempi kokonaisuus?

  Ota yhteyttä, niin mietitään miten voimme sinua tai yritystäsi auttaa.

  Ota yhteyttä

  Luottoluokitus logo

  J-E Holmberg Oy Ab
  Espingintie 77a
  10270 Barösund, FINLAND

  Copyright © 2024 J-E Holmberg Oy Ab

  Ota yhteyttä