Rannan ruoppaus pitkällä kokemuksella

Meiltä ammattitaitoinen ja ELY-keskuksen säännöksiä noudattava rannan ruoppaus pitkällä kokemuksella. Teemme ruoppaustöitä yksityisille, kunnille ja muille toimijoille Länsi-Uudenmaan alueella.

Meiltä löytyy osaamista, kokemusta ja kalustoa pieniä ja suuria rantojen ruoppauksia varten. Teemme ruoppaustöitä rantoja pitkin ja sisäjärvillä. Meillä on käytössämme erilaisia koneita, joilla kaivuu onnistuu esimerkiksi lautalta tai kelluvalla ponttoonikaivinkoneella. Toimialueemme on Länsi-Uusimaa, joka kattaa Espoon, Kirkkonummen, Siuntion, Lohjan, Inkoon, Raaseporin ja Hangon. Kartoitus on ilmaista, joten ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous, niin katsotaan hinta kuntoon!

Jokainen kohde on erilainen, joten huolellinen suunnittelu on aina tärkeää. Ruoppaamisen suunnittelu on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen töiden aloittamista, sillä työt voidaan suorittaa vain syyskuun alusta huhtikuun loppuun. Jos siis aikoo saada rannan kuntoon seuraavaksi kesäksi, kannattaa projekti käynnistää viimeistään syksyllä. Lue lisää ELY-keskuksen sivuilta.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti »

Suunnitteluja lupahakemukset

Työn teettäjä (kiinteistön omistaja) on vastuussa kaikista luvista, joita työhön liittyy. Sen vuoksi kannattaa aina kääntyä ammattilaisten puoleen.

Me teemme myös suunnitelman ruoppaustöistä, ja hoidamme ilmoitukset ja lupahakemukset asiakkaan puolesta. Voimme hoitaa myös viranomaisyhteydet. Kaikista ruoppaushankkeista on tehtävä ilmoitus ELY-keskukseen vähintään 30 vuorokautta ennen töiden aloittamista.

Suurempi rannan ruoppaus vaatii luvan aluehallintovirastolta ja mahdollisesti myös kunnalta. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi ne, joissa poistettava ruoppausmassa on yli 500m3 tai  jos rantaviivaa halutaan merkittävästi muuttaa.

Tilaa ajoissa

Ruoppaus tarkoittaa maa-ainesten ja lietteen koneellista poistamista vesialueen pohjasta. Ympäristösyistä ruoppaustöitä ei saa tehdä huhti-syyskuu -välisenä aikana muuta kuin poikkeustapauksissa. Sen vuoksi on hyvä olla ajoissa liikenteessä.

Näin tilaat

  • Soita tai ota yhteyttä sähköpostitse
  • Kerro kohteen sijainti (karttalinkki mukaan)
  • Kerro tarpeistasi ja toiveistasi
  • Jätä yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut
  • Tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille
  • Laadimme kartoituksen pohjalta tarjouksen/kustannusarvion
  • Ruoppaamme aikavälillä 1.9.-30.4.

Tilaa rannan ruoppaus J-E Holmbergilta. Ota yhteyttä ja pyydä hintaa, niin tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille. Päätoimialuettamme on Länsi-Uusimaa mukaan lukien Hanko, Inkoo, Karkkila, Lohja, Raasepori ja Siuntio ja koko saariston alue. Me toimimme aina asiakkaan tarpeita kuunnellen ja viranomaisten ohjeita noudattaen. Voit siis olla turvallisin mielin, kun asioit kanssamme! Soita tai laita sähköpostia.

Katso yhteystiedot » Soita 040 5626 352